2020 Malzeme Trendleri

admin on Şubat 23, 2021

2020 dekorasyon trendlerine daha önceki yazılarımızda değinmiştik. Bu yıl, doğallık arayışının mekanlara yansıyacağı yıl… Bu durum elbette kullanılan malzemenin cinsini de etkileyecek. Karşınızda 2020 malzeme trendleri…

Ahşap

Doğallık denince akla ilk gelen malzeme olan ahşap, altın çağını yaşayacak diyebiliriz. 2020; mobilya, aksesuar ve özellikle tavanlarda ahşap kullanımına sıkça rastlayacağımız bir yıl olacak. Doğallık arayışını da dikkate aldığımızda, ham ahşap kullanımının yaygınlaşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Beton – Çimento Malzemeler

Gri, 2020’nin favori dekorasyon renklerinden biri. Haliyle, tamamlayıcı unsurlar da en az gri renk kadar favori olacak. Endüstriyel tasarım benzeri ev dekorasyonlarıyla sıkça karşılaşacağız. Beton – çimento malzemeler, 2020’nin öne çıkan malzemeleri listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Gümüş

Gümüş malzeme ve objelerin trend olmasının nedeni, beton ve çimento malzemelerin trend olmasıyla aynı nedeni taşıyor. Birbirinin alternatifi olarak ele alırsak da yanlış bir tutum sergilemiş olmayız. Endüstriyel tasarımdan hoşlanmayanlar, daha evcil bir ortam yaratmak için gri rengi gümüş bir konseptle bütünleştirebilir.

Pirinç

Kontrast şıklıktan hoşlananlar, dolu ve ihtişamlı görünümü sevenler bu yıl da pirinç malzeme kullanmaya devam edecekler. Geçtiğimiz yıl, daha çok detay aksesuarlarda karşılaştığımız pirinç malzemeleri, bu yıl aydınlatma ve mobilyalarda da sıkça göreceğiz.

0 comments
Post a comment